Pusztaszabolcs Város
Önkormányzat
Polgármesteri Hivatal

Címünk

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat - Polgármesteri Hivatal
2490 Pusztaszabolcs Velencei u 2.

Telefon:
E-mail:
25 273-002; 273-036; 271-833 polghivatal@pusztaszabolcs.hu
Fax: 25 273-002  

Tisztségviselőink

Polgármester: Jegyző:
Csányi Kálmán dr. Nagy Éva

Alpolgármester:
Tüke László

Partnertelepülések

Staufenberg
Bizottságok

A képviselő-testület állandó bizottságai


Pénzügyi Bizottság
Képviselő bizottsági tagok:

 

 

Horváth Zoltán
Bizottság elnöke

A képviselő bizottsági tagok adatai a 'Képviselő-testület' menüpontban tekinthető meg.

Nem képviselő bizottsági tagok:

 
Név: Sziebler Péterné
Születési hely, idő: Kalocsa, 1953.11.06.
Családi állapot, gyermek: férjezett, 1 gyermek
Lakcím: 2490 Pusztaszabolcs, Iskola u. 12.
Munkahely: Pusztaszabolcsi Agrár Zrt.
Végzettség: mérlegképes könyvelő, adótanácsadó
E-mail cím: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Gyermekkoromat Bács-kiskun megyében Apostagon töltöttem. Édesapám kádár kisiparos mester volt, édesanyám a helyi mezőgazdasági szövetkezetben dolgozott. Három testvérből én a legidősebb vagyok. Középiskolámat és felsőfokú szakképesítésemet Budapesten szereztem. Férjemmel 1978-ban kötöttünk házasságot. Ő a saját cégünk vezetője. 1981 óta élünk Pusztaszabolcson és azóta a Pusztaszabolcsi Agrár Zrt. (illetve jogelődje) pénzügyi vezetője, majd főkönyvelője 2007-től pedig elnök-vezérigazgatója vagyok. Semmilyen pártnak nem voltam és nem vagyok tagja. Neveltetésem és családi viszonyaink következtében jobboldali értékrendet képviselek a teljes családommal egyetemben.
 
 
Humán Bizottság:
Képviselő bizottsági tagok:
   
Kovács Dénes
elnök
Majda Benedek
alelnök
 
   

A képviselő bizottsági tagok adatai a 'Képviselő-testület' menüpontban tekinthető meg.

Nem képviselő bizottsági tag:

 
Név: Beslényi Ildikó
Születési hely, idő: Budapest, 1971.03.28.
Családi állapot, gyermek: hajadon
Lakcím: 2490 Pusztaszabolcs, Vasút u. 
Munkahely: Védőnői Szolgálat Pusztaszabolcs
Végzettség: főiskola - védőnő szak
E-mail cím: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Politikai pártnak tagja nem vagyok. Több civil szervezet munkájában részt veszek. Jelenleg vezetője vagyok a Magyar Rákellenes Liga Pusztaszabolcsi Alapszervezetének, a Napraforgó Klubnak. Csatlakoztam a PSZSE kerékpáros szakosztályához, segítem az egyesület rendezvényeinek lebonyolítását. A Római Katolikus Egyház pusztaszabolcsi közösségében 2014-ben az Egyháztanács tagja lettem. A Hit és Fény Mozgalom keretében a tordasi fogyatékos otthon keresztény lakóival havonta találkozom és segítem őket hitük megélésében és megerősítésében.
 
Név: Kovács Attiláné (szül. Lefler Katalin)
Születési hely, idő: Szerencs, 1957.05.27.
Családi állapot, gyermek: férjezett, 3 gyermek édesanyja
Lakcím: Pusztaszabolcs, Szilágyi E. u. 68/1
Munkahely: Pusztaszabolcs Városi Óvoda
Végzettség: óvónői diploma
E-mail cím:
Diplomámat Sárospatakon a Comenius Tanítóképző Főiskola Óvónői tagozatán szereztem. 1975 óta dolgozom óvónőként. Közel 40 év alatt hívatásomnak nagy szeretettel adóztam, számos szakmai kihívásnak örömmel és elhivatottsággal tettem eleget.  1975-ben férjhez mentem, 3 gyermek édesanyja vagyok. Attila fiam, Kamilla és Pálma a lányaim már felnőttek, családommal és négy unokámmal teljes az életem. 2003 óta élek és dolgozom Pusztaszabolcson. Először a Zsiráf Óvodában, majd a Manóvár Óvodában találtam munkahelyi otthonomra. Hivatásomból adódóan és szociális érzékenységemnek köszönhetően szívesen tevékenykedem nem csak a kicsikért, de a felnőtt pusztaszabolcsi emberekért is.

Településfejlesztési és Értéktár Bizottság
Képviselő bizottsági tagok:
czondor  

Czöndör Mihály
elnök

 

A képviselő bizottsági tagok adatai a 'Képviselő-testület' menüpontban tekinthető meg.

Nem képviselő bizottsági tag:

Név: Sztupa Gergely
Születési hely, idő: Dunaújváros, 1966.09.25.
Családi állapot, gyermek: nős, két felnőtt fiú
Lakcím: 2490. Pusztaszabolcs, Ady E. u. 64/1
Munkahely: Pusztaszabolcsi Agrár Zrt., Agrocoop Kft.
Végzettség: mezőgazdasági technikus
E-mail cím: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
  Születésem óta Pusztaszabolcson élek. Az általános iskolát helyben, a középiskolát Székesfehérváron végeztem. Érettségi után helyezkedtem el a helyi tsz-ben, a Zrt. jogelődjénél. Munka mellett több mezőgazdasági képzésen vettem részt, majd a gyöngyösi Károly Róbert főiskolán tettem sikeres vizsgát, mint mezőgazdasági technikus. Feleségem Sztupáné Szőke Anikó, szintén születése óta településünk lakója. Két fiúgyermeket nevelünk, akik jelenleg a Pécsi Tudomány Egyetem hallgatói. Településünk részt vesz az "Ország legszebb konyhakertje" versenyben, mely zsűrijének egyik tagja vagyok. A politikával 2013. év őszétől kerültem közelebbi kapcsolatba, majd Csányi Kálmán csapatának tagjaként, mint önkormányzati képviselő jelölt, indultam a 2014-es pusztaszabolcsi önkormányzati választáson. 

Tisztelt Látogatónk!

Köszöntöm Önt Pusztaszabolcs város honlapján! Érdeklődése megtiszteltetés számomra!
Pusztaszabolcs az ország egyik legfiatalabb városa. A Velencei-tó és a Duna között félúton he- lyezkedik el, és a budapesti elővárosi vasút egyik csomó- pontja. Településünket olyan kultu- rális, infrastrukturális, szociális, természeti és gazdasági értékek jellemzik, amelyek a XXI. századi ember számára elengedhetet- lenek.
Városunk honlapjának több funkciója van, hiszen infor- mációval szolgál az idelátogatók számára. Másrészt pusztasza- bolcsi lakosként a honlap segítségével hasznos tudniva- lókkal gazdagodik. Betekintést kap az önkormányzat működésébe, segíti az emberek mindennapi ügyintézését. Tájékoztat a tele- pülés intézményeiről, kulturális-művelődési tevékenységéről, az aktuális ügyekről és kérdésekről.
Pusztaszabolcs változás előtt áll, így számomra a weboldal jelentősége abban áll, hogy elősegítse, erősítse a kétirányú kommunikációt az itt élők és a város vezetése között, ami el- engedhetetlen feltétele a fejlő- désnek. Ez a portál jó eszköz arra, hogy a párbeszéd kiala- kulhasson, mélyebbé válhasson, a pusztaszabolcsi lakosok aktívabb szerepet vállalhassanak a közösség életében. Ezért arra buzdítom Önt, hogy használja az oldalt, tájékozódjon és ötleteivel segítse az elérhető adatok bővü- lését. Fontos, hogy véleményével, ötletével segítse elő azokat a változásokat, amelyek biztosítják a város sikerességét. Mindezt csak közösen, együttműködve ér- hetjük el. Cselekedjünk, dolgoz- zunk együtt legjobb tudásunk szerint a sikeres Pusztaszabolcs megteremtése érdekében!

Csányi Kálmán
polgármester

Szavazások

Ön szerint hogyan szabályozzák a forgalmi rendet az Arany János utcában?
 

Képek városunkról

album042.jpg


Látogatóink száma

Új Magyarország

 

Közadat Keresõ