Pusztaszabolcs Város
Önkormányzat
Polgármesteri Hivatal

Címünk

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat - Polgármesteri Hivatal
2490 Pusztaszabolcs Velencei u 2.

Telefon:
E-mail:
25 273-002; 273-036; 271-833 polghivatal@pusztaszabolcs.hu
Fax: 25 273-002  

Tisztségviselőink

Polgármester: Jegyző:
Csányi Kálmán dr. Nagy Éva

Alpolgármester:
Tüke László

Partnertelepülések

Staufenberg
Augusztus 20-i megemlékezések és Életmód Napok
2010. augusztus 24. kedd, 12:28
A három napos ünnepi hosszú hétvégén a város lakosai színes és változatos programok közül választhattak. 2010. augusztus 19-én este a Városháza Dísztermében a "Sorsidéző - Ezeréves magyar ámen" című kétszemélyes pódiumot tekinthették meg az érdeklődök. A hagyományoknak megfelelően 2010. augusztus 20-án 10 órától az államalapítás és István király tiszteletére ünnepi megemlékezés zajlott a Millenniumi parkban. Az ünnepi műsorban szerepelt többek között Pelsőczy László színművész és ünnepi beszédet mondott Filotás József, a Pénzügyi és Igazgatási Bizottság tagja. Ezen a hétvégén került megrendezésre immár 11. alkalommal az Életmód és Szenvedélyek Napja. Az elmúlt évekhez hasonlóan minden korosztály megtalálhatta magának a megfelelő program. Az első napon az egészséges életmódot népszerűsítő szűrővizsgálatok, orvosi tanácsadások, önkéntes véradás várta az érdeklődőket. A délután folyamán színes kultúrális műsoroknak adott helyszínt a Kastélykert, a nap eseményeit pedig a Tűzvarázslók csapat látványos bemutatója zárta. A vasárnapi napon a színpadon kultúrális és zenei programok zajlottak, a gyermekeket egész nap különböző foglalkozásokkal várták, majd a ünnepi hangulatban telt napokat egy látványos tűzijáték zárta. 
  
 

Tisztelt Látogatónk!

Köszöntöm Önt Pusztaszabolcs város honlapján! Érdeklődése megtiszteltetés számomra!
Pusztaszabolcs az ország egyik legfiatalabb városa. A Velencei-tó és a Duna között félúton he- lyezkedik el, és a budapesti elővárosi vasút egyik csomó- pontja. Településünket olyan kultu- rális, infrastrukturális, szociális, természeti és gazdasági értékek jellemzik, amelyek a XXI. századi ember számára elengedhetet- lenek.
Városunk honlapjának több funkciója van, hiszen infor- mációval szolgál az idelátogatók számára. Másrészt pusztasza- bolcsi lakosként a honlap segítségével hasznos tudniva- lókkal gazdagodik. Betekintést kap az önkormányzat működésébe, segíti az emberek mindennapi ügyintézését. Tájékoztat a tele- pülés intézményeiről, kulturális-művelődési tevékenységéről, az aktuális ügyekről és kérdésekről.
Pusztaszabolcs változás előtt áll, így számomra a weboldal jelentősége abban áll, hogy elősegítse, erősítse a kétirányú kommunikációt az itt élők és a város vezetése között, ami el- engedhetetlen feltétele a fejlő- désnek. Ez a portál jó eszköz arra, hogy a párbeszéd kiala- kulhasson, mélyebbé válhasson, a pusztaszabolcsi lakosok aktívabb szerepet vállalhassanak a közösség életében. Ezért arra buzdítom Önt, hogy használja az oldalt, tájékozódjon és ötleteivel segítse az elérhető adatok bővü- lését. Fontos, hogy véleményével, ötletével segítse elő azokat a változásokat, amelyek biztosítják a város sikerességét. Mindezt csak közösen, együttműködve ér- hetjük el. Cselekedjünk, dolgoz- zunk együtt legjobb tudásunk szerint a sikeres Pusztaszabolcs megteremtése érdekében!

Csányi Kálmán
polgármester

Szavazások

Ön szerint hogyan szabályozzák a forgalmi rendet az Arany János utcában?
 

Képek városunkról

album084.jpg


Látogatóink száma

Új Magyarország

 

Közadat Keresõ